پرش به محتوای اصلی

تعداد مسافران ایرانی به ارمنستان به ۱۴هزار نفر رسید

کد خبر 828412
تعداد مسافران ایرانی به ارمنستان به ۱۴هزار نفر رسید

در این مدت 35پرواز نیز از فرودگاه امام (ره)، سه هزار و 911مسافر را به مقصد ارمنستان منتقل کرده است.

سخنگوی گمرک گفت: از اول تیرماه تا روز گذشته 14هزار و چهار نفر به ارمنستان سفر کردند.

سید روح اله لطیفی، سخنگوی گمرک اظهار داشت: از ابتدای تیرماه سال جاری تا پایان روز گذشته، 14هزار و چهار نفر به ارمنستان سفر کردند که 10هزار و 93نفر آنان از مرز زمینی “نوردوز” در استان آذربایجان شرقی به سمت این کشور مسافرت کردند.

وی افزود: در این مدت 35پرواز نیز از فرودگاه امام (ره)، سه هزار و 911مسافر را به مقصد ارمنستان منتقل کرده است.

لطیفی در خصوص مسافران زمینی ارمنستان توضیح داد:روند مسافرت از مرز زمینی “نوردوز “از ابتدای تیرماه تا هجدهم تیر رو به افزایش بوده و از حدود 100 نفر در اوایل ماه به 300نفر در چهاردهم تیرماه، در پانزدهم به 455نفر، شانزدهم به 813نفر و هفدهم با دو هزار و 219نفر به رکورد میزان خروجی مسافر رسید و نهایتا هجدهم تیر ماه با دو هزار و 212نفر با کمی کاهش مواجه شد.

سخنگوی گمرک در ادامه گفت: از نوزدهم تیرماه، تعداد خروجی مسافر از این مرز به سمت ارمنستان به شکل چشم گیری کاهش یافت و به 396مسافر رسید و روز گذشته 170 مسافر از این مرز به سمت ارمنستان خارج شدند. اما روند بازگشت مسافر از ارمنستان از روز 22 تیرماه افزایش یافته است و 981نفر در این روز به کشور بازگشتند و روز 23 تیرماه نیز رکورد دوهزار و 100نفری بازگشت از ارمنستان در گمرک مرزی نوردوز ثبت شد.

لطیفی افزود: در دو روز گذشته هم به ترتیب 547 و 515مسافر از ارمنستان به ایران بازگشتند.

به گزارش ایلنا، گفتنی است دولت ارمنستان شرط اقامت ده روز را برای ورود گردشگران و بهرمندی از تزریق واکسن کرونا از 24 تیرماه اعلام کرده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.