پرش به محتوای اصلی

تصاویر اعزام ۳فضانورد به ایستگاه فضایی بین المللی

کد خبر 434140

سه فضانورد آمریکایی، کانادایی و روس همراه یک موشک سایوز به ایستگاه فضایی بین المللی رفتند. این نخستین ماموریت سرنشین دار موشک سایوز پس از لغو ماموریت از ماه اکتبر است.

به گزارش بازتاب به نقل از ناسا، کپسول سایوز MS-۱۱ حامل سه فضانورد به ایستگاه فضایی بین المللی رسید.

عصر دیروز یک موشک سایوز کپسول حامل آن مک کلین فضانورد آمریکایی همراه دیوید سن ژاک از کانادا و اولگ کاننکو از روسیه به سمت ایستگاه فضایی بین المللی پرتاب شدند.

فضانوردان چند ساعت بعد به ایستگاه فضایی بین المللی رسیدند.

این نخستین پرتاب موشک سایوز همراه فضانوردان پس از ماموریت لغو شده در ماه اکتبر بود.

ناسا و سازمان فضایی روسیه اعلام کرده اند تمام سیستم های موشک به طور معمول کار کردند و فضانوردان طی سفر ۶ ساعته سالم بودند.

این فضانوردان بیش از ۶ ماه در ایستگاه فضایی بین المللی می مانند و به انجام تحقیقات و آزمایش در حوزه های زیست شناسی، علوم زمین، فیزیک و فناوری می پردازند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.