پرش به محتوای اصلی

تشکیل پرونده برای مرگ مرموز پسر ۲ ساله

سه‌شنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ ۱۲:۳۰
تشکیل پرونده برای مرگ مرموز پسر ۲ ساله

کودک دو ساله پس از یک عمل ختنه ساده جان باخت.

پرونده ختنه مرگباری که جان پسر دو و نیم ساله را گرفت به دادسرای جرایم پزشکی ارجاع شد.

خانواده پسر دو و نیم ساله‌ای که دو روز پس از ختنه شدن در یک درمانگاه جانش را از دست داده بود با طرح شکایتی خواهان رسیدگی جنایی به این پرونده شدند، اما با توجه به موضوع پرونده بازپرس محسن اختیاری تشخیص داد پرونده باید در دادسرای جرایم پزشکی رسیدگی شود.

خانواده این کودک که شکایت اولیه خود را تسلیم ماموران کلانتری ۱۴۲ کن کرده بودند، گفتند: پسر دو و نیم ساله‌مان را در در یک درمانگاه بردیم و ختنه کردیم. روز بعد حال پسرمان بد شد، فوری او را به همان درمانگاهی بردیم که در آنجا ختنه شده بود. آنجا به او دارو دادند و گفتند ببریدش خانه، اما دوباره روز دوم حالش بد شد و به خاطر خونریزی دوباره او را به مطب دکتری بردیم که او را ختنه کرده بود. پزشک باز هم دارو داد، پانسمان را عوض کرد، اما وقتی به خانه رسیدیم حالش باز هم بد شد که این بار به درمانگاه نرسید و فوت شد.

خانواده این کودک از پزشک و درمانگاه شکایت کردند چون آنها را مقصر مرگ این کودک می‌دانند.

به گزارش اعتمادآنلاین، به این پرونده در دادسرای جرایم پزشکی رسیدگی خواهد شد تا معلوم شود آیا قصوری صورت گرفته است یا خیر.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.