تست دوپینگ 8 بازیکن تیم تونس مثبت شد

    کد خبر :1213237

گزارش‌های حاکی از آن است دکه ر جریان رقابت‌های جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶، در نمونه‌های دوپینگ هشت بازیکن تیم ملی تونس مقادیری از ماده ممنوعه «کلن‌بوترول» شناسایی شده است.

به گزارش همشهری آنلاین، نکته مهم ماجرا این است که مقادیر اندک کلن‌بوترول بر اساس مقررات آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ (WADA) لزوماً به معنای اثبات تخلف دوپینگ نیست و نیازمند بررسی بیشتر است. بنابراین اینکه برخی از سایت‌ها و کانال‌های ورزشی با قطعیت اعلام کرده‌اند که دوپینگ ۸بازیکن تونس مثبت اعلام شده را باید فعلا رد کرد.

آنچه اهمیت دارد این است که بر اساس گزارش‌های آزمایشگاه‌ها، میزان کلن‌بوترول مشاهده‌شده کمتر از آستانه‌ای است که منجر به محرومیت خودکار ورزشکاران می‌شود. مطابق دستورالعمل‌های WADA، چنین مواردی به‌عنوان «یافته غیرعادی» (Atypical Finding) ثبت شده و احتمال آلودگی غذایی، از جمله مصرف گوشت آلوده، مورد بررسی قرار می‌گیرد.

در همین حال تایمز و چند رسانه دیگر گزارش داده‌اند که به احتمال فراوان این مسئله یعنی بالا بودن ماده کلن‌بوترول از مصرف گوشت آلوده در مکزیک ناشی شده است.

بنابراین تحقیقات درباره منشأ این نتایج ادامه دارد و انتظار نمی‌رود بازیکنان یادشده با محرومیت مواجه شوند، مگر آنکه بررسی‌ها منشأیی غیر از آلودگی غذایی را اثبات کند. در همین حال، فدراسیون بین‌المللی فوتبال (FIFA) و فدراسیون فوتبال تونس تاکنون اظهار نظر رسمی درباره این گزارش‌ها منتشر نکرده‌اند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید