پرش به محتوای اصلی

ترکیدن لاستیک پرواز تهران- زاهدان

کد خبر 935452
پرواز تهران-زاهدان

حسام قربانعلی در جمع خبرنگاران در خصوص ترکیدن لاستیک پرواز تهران-زاهدان امروز فوکر ۱۰۰ هواپیمایی هما اظهار کرد: امروز این هواپیما پس از نشستن بر روی سطح باند فرودگاه زاهدان، گزارشی توسط برج مراقبت دریافت می‌کند، که دود از تایر در حال خارج شدن است.

وی افزود: بلافاصله پس از آنکه خلبان این پیام را دریافت می‌کند، نسبت به توقف هواپیما اقدام کرده که پس از رسیدن خودروی مارشالر بر روی باند، تحقیقات بر روی علت بلند شدن دود انجام می‌شود.

سخنگوی ایران ایر گفت: پس از اینکه تحقیقات به اتمام می‌رسد، مسافران از هواپیما تخلیه و به سمت ترمینال فرودگاه منتقل می‌شوند.

قربانعلی ادامه داد: برای تعویض تایر هم اقداماتی انجام می‌شود و مشکلی در این خصوص پیش نیامده و مسافران نترسیده‌اند؛ در شرایط خوبی کار پیش رفته و لاستیک هواپیما تعویض شده است؛ این هواپیما آماده انتقال مسافران پرواز زاهدان به تهران است.

مهر/

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.