پرش به محتوای اصلی

ترامپ کتاب‌های کلینتون را بخواند

کد خبر 108396
7

عضو کمیسیون امنیت‌‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس گفت: رئیس‌جمهور‌ آمریکا دچار پریشان‌گویی شده و اظهارات نسنجیده وی نمایشی از ناشی‌گری سیاسی بود.

محمد‌جواد جمالی عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون امنیت‌‌ملی و سیاست‌‌خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با تسنیم، با اشاره به سخنرانی ترامپ در سازمان ملل متحد، اظهار داشت: اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا که نماد این کشور است، سبب سرافکندگی مردم آمریکا شد.

وی با بیان اینکه رئیس‌جمهور آمریکا دچار پریشان‌گویی شده، افزود: ترامپ با صحبت‌هایش یک نمایشی از ناشی‌گری سیاسی را به نمایش گذاشت.

عضو کمیسیون امنیت‌‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس با تاکید بر اینکه موضع‌گیری ضد ایرانی رئیس‌جمهور آمریکا به دلیل ماهیت رژیم آمریکا و همچنین به دلیل خشنودی صهیونیست‌ها کاملا قابل پیش‌بینی‌بود، گفت: اظهارات ترامپ نشان داد رئیس‌جمهور آمریکا به هیچ تعهد بین‌المللی پایبند نیست.

جمالی با بیان اینکه ترامپ خود را مدعی حمایت از حقوق بشر و صلح می‌داند، خاطرنشان کرد: بهتر است ایشان کتاب‌های خانم کلینتون را مطالعه کند تا بداند داعش را چه کشوری به وجود آورده و چه کشوری حامی این گروهک تروریستی است؟

وی با اشاره به واکنش جهانیان به اظهارات ترامپ، گفت: مردم کشور‌های مختلف از این نوع اظهارات و پریشان‌گویی ترامپ ابراز تاسف کردند.

نماینده مردم فسا در مجلس با بیان اینکه به نظر می‌رسید ترامپ در سخنرانی خود دچار از هم‌گسیختگی شده بود، عنوان کرد: این‌گونه سخن گفتن در قاموس روابط بین‌الملل سابقه نداشته و به نظر می‌رسد ایشان توسط کارشناسان دیپلماتیک آمریکا هم قابل کنترل نیست.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.