پرش به محتوای اصلی

تخلف آموزش و پرورش در عدم اجرای یک قانون

کد خبر 216612
4

عضو ناظر مجلس در شورای سنجش و پذیرش دانشجو گفت: وزارت آموزش و پرورش به یک قانون مصوب مجلس عمل نمی کند.

سید جواد ساداتی‌نژاد عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به عدم اجرایی شدن قانون سنجش و پذیرش دانشجو در کشور گفت: وزارت آموزش و پرورش به عنوان یکی از متولیان این امر، قانون مصوب مجلس را اجرا نمی‌کند.

وی ادامه داد: طبق قانون مصوب مجلس باید در پذیرش دانشجویان سوابق تحصیلی آنها در مقاطع دبیرستان مورد بررسی قرار گیرد که متاسفانه با گذشت چندین سال از قانون مصوب مجلس این اتفاق تاکنون رخ نداده است.

نماینده مردم کاشان در مجلس با بیان اینکه نظام آموزشی کشور تغییراتی داشته و تبدیل به نظام آموزشی 3-3-6 شده است، افزود: طبق نظام آموزشی جدید وزارت آموزش و پرورش باید آزمون‌های را در راستای قانون سنجش و پذیرش دانشجو انجام می‌داده که این کار را نیز انجام نداده است.

در گفت‌وگو با تسنیم،عضو ناظر مجلس در شورای سنجش و پذیرش دانشجو تصریح کرد: با اقداماتی که وزارت آموزش و پرورش انجام داده بعید است این قانون تا سال 1403 اجرایی شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.