پرش به محتوای اصلی

تا پنج سال آینده هیچ یک از خودروهای قدیمی فعلی تولید نخواهد شد

کد خبر 917070
تا پنج سال آینده هیچ یک از خودروهای قدیمی فعلی تولید نخواهد شد

معاون بازاریابی و فروش گروه صنعتی ایران خودرو گفت: با برنامه‌ریزی مدون و سرمایه گذاری ۱۰ هزار میلیارد تومانی در هر سال، ظرف پنج سال آینده، با توسعه پلتفرم و قوای محرکه، هیچ یک از محصولات قدیمی فعلی تولید نخواهد شد.

بابک رحمانی در برنامه دیشب گفت و گوی ویژه خبری، افزود: طبق دستور رییس جمهوری محترم، در سال آینده دو محصول سمند و ۴۰۵ از مدار تولید ایران خودرو خارج و با محصولات جدید جایگزین خواهند شد.

وی افزود: تولید انبوه تارا در سال آینده با ۷۵ هزار دستگاه انجام و محصول پروژه K۱۲۵ انتهای سال به سبد تولیدات ایران خودرو اضافه خواهد شد. همچنین در سال آینده یک یا دو محصول مونتاژی جدید نیز عرضه خواهد شد.

به گزارش ایکوپرس، رحمانی با بیان این که برنامه تولید حدود ۷۵۰ هزار دستگاه خودرو را در سال آینده در دستور کار قرار داده‌ایم، گفت: برنامه تولید امسال ۴۷۱ هزار و ۴۰۰ دستگاه است که با برنامه تعیین شده برای سال آینده، دستور رییس جمهوری محترم مبنی بر افزایش ۵۰ درصدی تولید در سال ۱۴۰۱ قطعا محقق خواهد شد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.