پرش به محتوای اصلی

تأخیر 2 ماهه در صدور کارت سوخت خودروهای سنگین

کد خبر 661070
تأخیر-2-ماهه-در-صدور-کارت-سوخت-خودروهای-سنگین

نماینده مردم شاهین‌شهر به وزیر نفت درباره تأخیر دو ماهه در صدور کارت سوخت خودروهای سنگین تذکر داد.

حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی به وزیر نفت درباره تأخیر دو ماهه در صدور کارت سوخت خودروهای سنگین تذکر داد.

 

متن کامل تذکر نماینده شاهین‌شهر به وزیر نفت به شرح زیر است:

 

خلاصه تذکر:

 

به چه علت صدور مجدد کارت سوخت خودروهای سنگین بعضاً تا دو ماه طول می‌کشد

 

شرح تذکر:

 

در شرایطی که بار اصلی حمل و نقل کالا و مسافر برعهده رانندگان عزیز خودروهای سنگین می‌باشد و فشار مضاعفی را به خاطر افزایش قیمت لاستیک و قطعات یدکی متحمل می‌شوند، متأسفانه در هنگام مراجعه به شرکت‌های پخش فرآورده‌های نفتی برای دریافت مجدد کارت سوخت (تعویض کارت‌های سوخته و شکسته) به آنها گفته می‌شود که حداقل یک ماه و حداکثر دو ماه باید برای دریافت کارت سوخت صبر کنند!

 

به گزارش فارس، در وضعیتی که خودروهای سنگین اگر روزانه کار نکنند دچار خسارت شده و علاوه بر آن درآمدی ندارند چطور 2 ماه بیکار باشند؟ لازم است برای این موضوع به فوریت تدبیر کنید.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.