پرش به محتوای اصلی

به‌روزرسانی ویندوز 10 برای برطرف کردن برخی آسیب پذیری‌ها

کد خبر 264158
10

شرکت مایکروسافت نسخه به روزشده تازه ای از سیستم عامل ویندوز 10 با عنوان test build 17133 را عرضه کرده که البته به طور آزمایشی در دسترس قرار گرفته است.

به گزارش بازتاب به نقل از زددی نت، در این نسخه به روزشده برخی مشکلات و آسیب پذیری های امنیتی برطرف شده است و پایداری برخی مولفه های ویندوز نیز بیشتر شده است.

به روزرسانی جدید ویندوز باعث شده ورود به این سیستم عامل با استفاده از استاندارد FIDO 2.0 بدون وارد کردن کلمه عبور ممکن باشد. البته پیش از این با استفاده از دستیار صوتی ویندوز هلو کاربران قادر به ورود به ویندوز 10 بدون وارد کردن کلمه عبور بودند.

برای ورود به ویندوز بدون نیاز به کلمه عبور تنها کافیست از یک حافظه یو اس بی قابل اتصال به پرت یو اس بی استفاده کرد تا این ابزار به عنوان کلید امنیتی عمل کند. این کلیدهای امنیتی از طریق اتصال به Azure Active Directory مایکروسافت عمل کرده و هر بار یک کلید امنیتی خاص برای ورود به ویندوز در اختیار قرار می دهند.

استاندارد تایید هویت تحت وب FIDO 2.0، استانداردی است که مایکروسافت پیش از این در مرورگر Edge خود نیز به کار گرفته بود تا کاربران برای استفاده از این مرورگر هم نیازی به وارد کردن کلمات عبور نداشته باشند. برخی رقبای این شرکت و سازندگان مرورگرهای اینترنتی رقیب هم در حال چنین اقداماتی هستند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.