پرش به محتوای اصلی

بن سلمان: حمله به آرامکو “بحرانی سخت” برای کل جهان است

کد خبر 610623
9

ولیعهد سعودی در تماس تلفنی بوریس جانسون با وی مدعی شد: “عملیات خرابکارانه” علیه تاسیسات آرامکو “بحرانی سخت” نه فقط برای عربستان بلکه برای کل جهان است.

به گزارش بازتاب، به نوشته روزنامه سعودی عکاظ، محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی در تماس تلفنی بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس این اظهارنظر را مطرح کرد.

سخنگوی بوریس جانسون اعلام کرد، نخست وزیر انگلیس ضمن محکوم کردن این حملات گفت: انگلیس در کنار عربستان ایستاده و ملزم به تامین امنیت آن است.

سخنگوی جانسون افزود: دو رهبر همچنین بر لزوم کاهش تنش در منطقه توافق کرده و متعهد شدند رویکردی مشترک در قبال ایران داشته باشند. اشاره آنها به ایران به دلیل این است که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، مسؤولیت این حمله را به گردن ایران انداخته است.

طبق گفته این سخنگو، جانسون، ولیعهد سعودی را به ادامه همکاری با شرکای بین‌المللی تشویق کرده است.

جانسون پیش از این نیز تماس تلفنی با آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان برقرار کرد که طی آن تلاش در چارچوب واکنش جمعی به حملات علیه آرامکو را مورد تاکید قرار داد.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.