پرش به محتوای اصلی

بطحائی خبرداد: احتمال ادغام دو معاونت آموزش و پرورش

کد خبر 443869
3

وزیر آموزش و پرورش از احتمال ادغام دو معاونت‌ تربیت بدنی و پرورشی وزارتخانه متبوعش خبر داد.

سید محمد بطحایی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره سرانجام ادغام معاونت‌های تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش و معاونت پرورش و فرهنگی این وزارتخانه در راستای چابک سازی، افزایش راندمان کاری و کاهش هزینه‌ها بر اساس دستور دولت اظهار کرد: یکی از مهمترین گزینه‌ها برای ادغام معاونت‌های آموزش و پرورش، ادغام معاونت تربیت بدنی و سلامت با معاونت پرورشی و فرهنگی است و این موضوع در حال بررسی است.

وزیر آموزش و پرورش افزود: احتمال این ادغام وجود دارد و تمام سعی ما این است که بهترین تصمیم را در اینباره اتخاذ و اجرا کنیم. برنامه‌های خوبی در حوزه تربیت بدنی مدارس اجرایی شده و امیدوارم بتوانیم با برنامه‌ریزی‌های انجام شده شاهد رشد هر چه بیشتر در حوزه ورزش مدارس باشیم.

وی خاطرنشان کرد: تغییر در معاونت‌ها ممکن است صورت بگیرد اما این موضوع به معنای حذف نیست و ادغام معاونت‌ها را ممکن است داشته باشیم. یکی از گزینه‌های محتمل برای چابک سازی را می توان ادغام ۲معاونت مذکور دانست.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.