پرش به محتوای اصلی

دو حادثه تلخ در مدارس گیلان:

برق‌گرفتگی دانش‌آموز لنگرودی و مصدومیت دانش‌آموز خمامی با سلاح سرد

کد خبر 1173627
برق‌گرفتگی دانش‌آموز لنگرودی و مصدومیت دانش‌آموز خمامی با سلاح سرد

در دو حادثه جداگانه در مدارس لنگرود و خمام، یک دانش‌آموز پایه نهم در لنگرود بر اثر برق‌گرفتگی دچار آسیب شد و در خمام نیز شوخی نادرست دو دانش‌آموز به استفاده از سلاح سرد و جراحت یکی از آنها منجر شد.

حادثه نخست ظهر ۱۹ آبان در لنگرود رخ داد؛ زمانی که یک دانش‌آموز هنگام تلاش برای برداشتن توپ در خارج از حیاط مدرسه دچار برق‌گرفتگی شد. نیروهای امدادی پس از تماس عوامل مدرسه به سرعت در محل حاضر شدند و دانش‌آموز حادثه‌دیده را برای ادامه درمان به بیمارستان منتقل کردند. آموزش و پرورش لنگرود اعلام کرد بررسی دقیق ابعاد و علت حادثه در دستور کار قرار دارد و برای سلامتی این دانش‌آموز آرزوی بهبود کامل شده است.

حادثه دوم مربوط به روز ۱۷ آبان در یک مدرسه غیردولتی خمام است. براساس گزارش‌ها، شوخی و شیطنت یک دانش‌آموز به استفاده از سلاح سرد و مصدومیت همکلاسی او انجامید. دانش‌آموز مجروح بلافاصله به بیمارستان آریا رشت منتقل شد و موضوع جهت بررسی قانونی به نیروی انتظامی اطلاع داده شد.

مسئولان آموزش و پرورش خمام با حضور در محل مدرسه، حادثه را از نزدیک بررسی کردند و کارگروه‌هایی برای رسیدگی به ابعاد مختلف موضوع و پیشگیری از تکرار چنین رخدادهایی تشکیل دادند. همچنین مدیر آموزش و پرورش خمام به همراه کارشناسان مربوطه از دانش‌آموز مصدوم در منزل وی عیادت کردند.

مدیر آموزش و پرورش خمام با ابراز تأسف از وقوع این حادثه، بر اهمیت آموزش رفتارهای ایمن، افزایش آگاهی دانش‌آموزان و اجرای دقیق مقررات تأکید کرد. او اعلام کرد پیگیری این پرونده تا روشن شدن تمام جزئیات ادامه خواهد داشت و اقدامات لازم برای جلوگیری از حوادث مشابه در دستور کار قرار گرفته است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.