پرش به محتوای اصلی

برقراری کامل خدمات پرداخت موبایل به زودی انجام خواهد شد

کد خبر 64842
58

محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در صفحه رسمی اینستاگرام خود خبر از همکاری بانک مرکزی برای برقراری کامل خدمات پرداخت موبایل در آینده‌ای نزدیک داده است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در صفحه رسمی اینستاگرام خود خبر از همکاری بانک مرکزی برای برقراری کامل خدمات پرداخت موبایل در آینده‌ای نزدیک داده است. به همین منظور در صفحه رسمی اینستاگرام خود نوشت: دیروز جلسه بسیار خوبی با جناب آقای دکتر سیف رئیس کل محترم بانک مرکزی و همکاران ایشان برای همکاری بیشتر، ترغیب و تسریع پرداخت های الکترونیک بر روی تلفن همراه داشتم، تحقق بسیاری از خدمات دولت الکترونیک و دولت همراه منوط به اجرایی شدن این موضوع است.

واعظی در ادامه گفت: همکاران بانک مرکزی قول دادند هر چه سریعتر خدمات پرداخت موبایل را به طور کامل برقرار کنند. با توجه به اینکه امروز، مردم بیشتر امور خود را با تلفن همراه انجام می دهند، ایجاد و راه اندازی دولت همراه مورد نظر است و ان شا الله با همکاری همه بخش های دولت به زودی شاهد راه اندازی فاز اولیه آن خواهیم بود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.