پرش به محتوای اصلی

برخی دستگاه‌های دولتی از اتصال به زیر سامانه‌ها خودداری می‌کنند

کد خبر 380017
49

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: همچنان دیده می‌شود که در برخی از دستگاه‌های دولتی از اتصال به زیر سامانه‌ها خودداری می‌کنند، در حالی که اتصال به این زیر سامانه‌ها از روال فساد می‌کاهد.

محمد جواد آذری جهرمی امروز در مراسم رونمایی از منظومه سامانه‌های تجارت ایران گفت: برخی از دستگاه‌های دولتی از جمله نیروی انتظامی که از پایه‌های اساس مبارزه با قاچاق است، از اتصال به زیر سامانه‌ها به دلایل مختلف خودداری می‌کنند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: همچنان دیده می‌شود که در برخی از دستگاه‌های دولتی از اتصال به زیر سامانه‌ها خودداری می‌کنند، در حالی که اتصال به این زیر سامانه‌ها از روال فساد می‌کاهد.

وی گفت: ما حتما به عنوان یک دستور حاکمیتی و یک مسوول دولتی پافشاری به اتصال دستگاه‌ها به یکدیگر داریم و دلیلی برای نگهداری اطلاعات توسط دستگاه‌ها وجود ندارد.

به گزارش فارس، جهرمی گفت: به نظر من نگهداشت اطلاعات باید به عنوان یک فساد مطرح شود و اگر بخواهیم جرم انگاری کنیم، باید نگه داشت اطلاعات و عدم تبادل اطلاعات را به عنوان جرم در نظر بگیریم و به نظر من بزرگترین جرم که عامل بسیاری از جرم‌های دیگر است، همین موضوع نگه داشت، اطلاعات نزد دستگاه‌ها و عدم اتصال به سامانه‌ها است که باید به صورت جدی پیگیری شود.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.