پرش به محتوای اصلی

برخورد جدی با «قمه‌ زنی» و عزاداری‌ های وهن‌ آمیز

کد خبر 113291
16

رئیس پلیس پایتخت گفت: پلیس با کسانی که بخواهند به هر نحوی و در هر قالبی، موجب وهن عزاداری اباعبدالله الحسین (ع) شوند به شدت برخورد می‌کند.

خبرگزاری تسنیم: سردار حسین رحیمی؛ رئیس پلیس پایتخت در خصوص برخی اقدامات انحرافی و عزادارای‌های نامتعارف از جمله قمه‌زنی که موجب وهن در عزاداری‌های امام حسین (ع) می‌شود با تاکید بر برخورد پلیس با چنین اقدامات و رفتارهایی اظهار کرد: پلیس با کسانی که بخواهند به هر نحوی و در هر قالبی، موجب وهن عزاداری اباعبدالله الحسین (ع) شوند به شدت برخورد می‌کند.

رئیس پلیس پایتخت گفت: تمام عزداران حسینی و هیئات مذهبی باید برنامه‌های دینی و مذهبی‌شان در چارچوب ضوابط و شرایط دینی و عزاداری منطقی و فاخر و عظیم اسلامی باشد.

سال گذشته رئیس پلیس پایتخت با اشاره به برخورد پلیس با اینگونه رفتارها نیز گفته بود «این اقدامات پلیس در برخورد با عزاداری‌های نامتعارف و وهن آمیز باعث شده در سنوات اخیر قمه‌زنی در ملاءعام کاهش داشته باشد.»

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.