پرش به محتوای اصلی

بدهی‌دولت به صندوق‌ها برای بازنشستگی پیش‌از موعد زیاد شد

کد خبر 90411
34

بدهی‌دولت به سه بخش بدهی‌به پیمانکاران، بدهی به بانکها و بدهی به صندوق‌های بازنشستگی تقسیم می‌شود.

احمدحاتمی‌یزد در گفتگو با  ایلنا در خصوص وصول معوقات بانکی اظهار داشت: در حال‌حاضر موضوع مطالبات معوق بانکها بسیار پیچیده شده است زیرا بنگاه‌هایی‌هستند که خود از دولت طلب دارند و نمی‌توانند بدهی خود را به بانکها بپردازند.

این کارشناس بانکی‌گفت: در حال حاضر دولت به پیمانکاران، بانکها و صندوق‌های بازنشستگی بدهکار است که بدهی‌دولت به صندوق‌ها برای بازنشستگی پیش‌از موعد زیاد شد زیرا فردی که از ۲۵ سال سابقه کاری برخوردار بود، با قانون پنج سال ارفاق، برای بازنشسته شدن انگیزه پیدا می‌کرد تا به گروه بازنشستگان بپیوندد.

وی با بیان اینکه صندوق های بازنشستگی دچار مشکل شده‌اند و تکلیف بدهی‌ها باید روشن شود افزود:مجموع بدهی‌های دولت در این بخشها حدود ۲۰۰ میلیارد دلار معادل ۸۰۰ هزار میلیارد تومان می‌شود.

حاتمی‌یزد در پاسخ به این پرسش که چه راهکاری برای وصول‌این مطالبات وجود دارد گفت: دولت در سالهایی‌که درآمد نفت و مالیات بالاتری دارد، می‌تواند این بدهی را پس دهد و در سالهایی که درآمد نفت کمتر است و رکود اقتصادی بر کشور حاکم است و نمی‌تواند بدهی خود را بدهد و باید با انتشار اوراق قرضه آنرا جبران کند.

وی با اشاره به بدهی آمریکا گفت: درصد بدهی دولت امریکا نسبت به درآمدشان خیلی وحشتناک است وبزرگترین بدهکار دنیا محسوب می‌شود و بدهی‌اش بیش ازGDP و درآمد ناخالص ملی آنهاست.

این کارشناس بانکی گفت: بدهی دولت به سه گروه یاد شده زیاد نیست اما برای پرداخت آن باید مدیریت شود

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.