پرش به محتوای اصلی

بازگشایی آزادراه تهران-شمال و کرج-چالوس با تردد دوطرفه

کد خبر 1134249
بازگشایی آزادراه تهران-شمال و کرج-چالوس با تردد دوطرفه

جانشین پلیس راه راهور فراجا از بازگشایی آزادراه‌های تهران-شمال و کرج-چالوس و برقراری تردد دوطرفه در این محورها خبر داد.

سرهنگ سیاوش محبی اعلام کرد که آزادراه‌های تهران-شمال و کرج-چالوس که از ساعت ۱۴ روز گذشته (۲ فروردین) به دلیل ترافیک، بارش برف و باران و خطر ریزش سنگ بسته شده بودند، اکنون بازگشایی شده و تردد دوطرفه در جریان است.

وی از رانندگان خواست ضمن رعایت کامل قوانین رانندگی، از سرعت و سبقت غیرمجاز خودداری کرده و زمان سفر خود را مدیریت کنند تا سفر نوروزی بدون حادثه‌ای داشته باشند.

محبی در ادامه به وضعیت ترافیکی و جوی اشاره کرد و گفت: در محور هراز (جنوب به شمال) محدوده‌های منظریه و تونل تکاور، ترافیک نیمه‌سنگین گزارش شده است و محور پونل-خلخال همچنان مسدود است.

وی در گفت‌وگو با ایسنا افزود: در برخی از محورهای استان‌های اردبیل، گیلان، مازندران، تهران، البرز، گلستان، خراسان‌های شمالی، رضوی و جنوبی، اصفهان، چهارمحال و بختیاری، یزد، کرمان، بوشهر، فارس و کهگیلویه و بویراحمد بارش پراکنده باران مشاهده می‌شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.