پرش به محتوای اصلی

بازداشت عامل مصدومیت ۲ مأمور پلیس در شب چهارشنبه آخر سال

پنجشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۹۸ ۱۲:۵۵
کد خبر 699510
بازداشت-عامل-مصدومیت-۲-مأمور-پلیس-در-شب-چهارشنبه-آخر-سال

جانشین پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری ضارب ۲ مأمور پلیس در شب چهارشنبه آخر سال خبر داد.

سرهنگ جلیل موقوفه‌ای با اعلام خبر مصدومیت دو مأمور پلیس در شب چهارشنبه آخر سال، درباره جزئیات این خبر اظهار کرد: ساعت 22:30 سه‌شنبه (27 اسفند 98) دو مأمور ضربت سرکلانتری چهارم پلیس پیشگیری تهران برای ایجاد امنیت و آرامش در خیابان نظام‌‌آباد در حال گشت‌زنی بودند که ناگهان فردی به سمت آنها مواد محترقه پرتاب کرد و باعث مصدومیت هر دو مأمور پلیس شد.

جانشین پلیس پیشگیری پایتخت افزود: مأموران سرکلانتری چهارم پلیس پیشگیری تهران که از ناحیه دست و پا مجروح شده بودند به مرکز درمانی انتقال یافتند که وضعیت عمومی آنها رو به بهبودی است.

وی با بیان اینکه دستگیری عامل این حمله به پلیس در دستور کار مأموران قرار گرفت، تصریح کرد: مأموران با تحقیقات پلیسی و اطلاعاتی موفق به شناسایی ضارب شدند و مشخص شد این جوان 25 ساله، پس از گذراندن سه سال حبس، به تازگی از زندان آزاد شده است.

به گفته این مقام انتظامی، متهم دستگیر و برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.