پرش به محتوای اصلی

بازداشت عاملان قتل دانشجوی ایرانی در باکو

کد خبر 125069
20

وزارت کشور و دادستانی کل جمهوری آذربایجان روز سه شنبه با انتشار گزارشی مشترک از بازداشت عاملان قتل دانشجوی ایرانی در باکو خبر دادند .

رسانه های جمهوری آذربایجان جمعه گذشته از به قتل رسیدن یک دانشجوی 23 ساله ایرانی در منطقه ‘نوخانی ‘ در حومه باکو خبر دادند .

این دانشجوی سال پنجم رشته پزشکی دانشگاه باکو که سامان نام داشت ، پنجشنبه هفته پیش در خانه خود به قتل رسید .

به گزارش مشترک وزارت کشور و دادستانی کل جمهوری آذربایجان ماموران انتظامی در یک اقدام سریع توانستند عاملان این حادثه را شناسایی و پنج نفر را که مرتکب این جنایت شده اند ، بازداشت کنند .

بر اساس این گزارش ، یونس جمالی ، ناطق باباوردی اف ، جیهون طالبلی ، پروین علی محمداف و زاهد دنیامالی اف متهم به ارتکاب این جنایت شدند.

افراد یاد شده با هدف سرقت بطور غیرقانونی وارد منزل مقتول شده و او را به قتل رساندند .

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.