پرش به محتوای اصلی

بازداشت خواننده آمریکایی به اتهام تجاوز جنسی

کد خبر 474183
13

کریس براون، خواننده و رقصنده آمریکایی روز دوشنبه ۲۱ ژانویه (۱ بهمن) در پاریس دستگیر به اتهام تجاوز به عنف بازداشت شد.

به گزارش یورونیوز؛ براساس گزارش دولت فرانسه وی به همراه دو تن دیگر که مظنون به تجاوز به یک زن ۲۴ ساله در هتل ماندرین اورینتال بودند به اداره پلیس شهر پاریس منتقل شدند.

این زن به خبرنگاران گفت که متهمان را روز ۱۵ ژانویه (۲۵ دیماه) در لابی هتل ملاقات کرده است.

جزییات این مساله هنوز روشن نشده و کریس براون و دستیار او از دادن توضیحات تکمیلی در این باره خودداری کرده‌اند. تجاوز جنسی در فرانسه می‌تواند تا ۱۵ سال زندان به همراه داشته باشد.

یک منبع قضایی گفت که این خواننده ۲۹ ساله پیشتر نیز درگیر مشکلات قانونی مشابهی بوده است. به عنوان مثال وی در سال ۲۰۰۹ به دلیل حمله به ریانا، خواننده شهیر پاپ که در آن زمان دوست‌دخترش بود، بازداشت شد. این مساله سبب شد تا این دو در صدر اخبار جهان در مورد مساله خشونت خانگی قرار گیرند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.