این مدارس امتحانات مجازی را هم لغو کردند!

    کد خبر :1206846
مدارس
برخی مدارس با لغو امتحانات مجازی، نمرات دانش‌آموزان را بر اساس ارزشیابی کیفی ثبت می‌کنند.

تسنیم نوشت: در روزهای گذشته مسئولان آموزش و پرورش اعلام کرده بودند که امتحانات دانش‌آموزان پایه‌های هفتم تا دهم به صورت مجازی برگزار خواهد شد اما طبق اطلاعاتی که به خبرنگار تسنیم رسیده، برخی مدارس به جای برگزاری امتحانات مجازی، تصمیم گرفته‌اند نمرات دانش‌آموزان را از طریق ارزشیابی کیفی و مستمر در کارنامه ثبت کنند.

بر این اساس، در اطلاعیه‌ای که از سوی برخی مدارس منتشر شده، آمده است: نحوه ارزشیابی نوبت دوم طبق بخشنامه و مصوبه شورای دبیران و شورای مدرسه، به صورت غیرحضوری و بر اساس مستندات آموزشی انجام می‌شود و هیچ آزمونی برگزار نخواهد شد.

طبق این اطلاعیه، ملاک‌های ارزشیابی دانش‌آموزان شامل حضور فعال و به‌موقع در کلاس تا آخرین لحظه، انجام فعالیت‌هایی که دبیران در طول سال تحصیلی مطالبه کرده‌اند، حضور مؤثر در آزمون‌ها، شرکت فعال در فرآیند پرسش و پاسخ، نداشتن غیبت‌های مکرر و غیرموجه و همچنین شناخت دبیر از دانش‌آموز در ایام حضوری بودن کلاس‌ها است.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید