ایران‌شناسی؛ شکوفه هایی به ارزش حیات

    کد خبر :901774

شکوفه های بادام کوهی در اوایل فروردین ماه در استان قم و در مناطق نیمه خشک کوهستانی چهره ای زیبا به این مناطق می دهد.

این درختچه در اکوسیستم گیاهی، مطابق ماده یک قانون حفظ و حمایت از منابع طبیعی و ذخایر جنگلی کشور ممنوع القطع محسوب شده و حفظ و نگهداری از آن بنابر اهمیت وجود ذاتی این درختچه مقاوم و سازگار به خشکی بسیار حیاتی است.

بادام کوهی از ذخائر ژنتیکی گیاهی ایران در ناحیه رویشی ایرانی-تورانی است که میوه آن در صنایع آرایشی-بهداشتی، دارویی و صنعتی کاربرد دارد. همچنین این درختچه با ایجاد زیست بوم مناسب برای انسان و حیات وحش موجب استقرار و حفاظت از خاک و محوطه ای برای تولید آب محسوب می شود.

 

 

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید