پرش به محتوای اصلی

افزایش دما در شمال کشور

کد خبر 1168042
افزایش دما در شمال کشور

سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار زرد نسبت به وزش باد گرم جنوبی و افزایش بی‌سابقه دما در استان‌های اردبیل، گیلان، مازندران و گلستان خبر داد.

بر اساس این هشدار، از امروز تا فردا (۱۶ مهرماه) دمای هوا در مناطق شمالی کشور به‌طور محسوس افزایش می‌یابد و احتمال کاهش رطوبت و بروز آتش‌سوزی در جنگل‌ها و مراتع وجود دارد.

همچنین، این شرایط می‌تواند موجب تنش دمایی در سالن‌های پرورشی، خسارت به محصولات کشاورزی و اختلال در فعالیت‌های روزمره شود.

سازمان هواشناسی از شهروندان خواست از روشن کردن آتش در جنگل‌ها خودداری کرده و نیروهای منابع طبیعی برای مقابله با خطر آتش‌سوزی در آماده‌باش باشند.

به گزارش ایسنا، هشدار زرد به معنای وقوع پدیده‌های جوی با شدت بیش از حد معمول است که می‌تواند در سفرها و فعالیت‌های روزمره ایجاد اختلال کند و نیازمند توجه مردم و دستگاه‌های اجرایی است.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.