پرش به محتوای اصلی

استقلال موضعش را درباره محمد خلیفه اعلام کرد/ قرارداد پابرجاست

کد خبر 1228582
محمد+خلیفه

باشگاه استقلال در واکنش به اظهارات اخیر درباره وضعیت انتقال محمد خلیفه، رسماً اعلام کرد توافقات و اسناد مربوط به این بازیکن همچنان معتبر و لازم‌الاجراست.

پس از صحبت‌های پیروز قربانی درباره احتمال ماندن محمد خلیفه و بهرام گودرزی در آلومینیوم در نیم‌فصل، ابهام‌ها درباره آینده این دروازه‌بان و توافق قبلی دو باشگاه افزایش یافت. خلیفه نیز پس از دیدار استقلال و آلومینیوم در اراک، از وجود قرارداد و تفاهم‌نامه میان دو باشگاه خبر داده بود.

حالا باشگاه استقلال با انتشار اطلاعیه‌ای تأکید کرده است که موضعش در این پرونده تغییری نکرده و اسناد امضاشده درباره انتقال محمد خلیفه را معتبر می‌داند.

در اطلاعیه استقلال آمده است که باشگاه به تمامی تعهدات خود پایبند است و انتظار دارد سایر طرف‌های توافق نیز به تعهداتشان عمل کنند. استقلال همچنین هشدار داده در صورت هرگونه اقدام مغایر با توافقات انجام‌شده، از تمام حقوق قراردادی و قانونی خود استفاده خواهد کرد.

باشگاه استقلال در پایان اعلام کرده با توجه به ماهیت قراردادی این موضوع، از انتشار جزئیات بیشتر درباره توافقات و پاسخگویی رسانه‌ای در این پرونده خودداری خواهد کرد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.