استقبال از تابستان با چند توصیه سلامتی

    کد خبر :551871

تابستان زمانی مناسب برای داشتن تعطیلاتی عالی و فرار از یکنواختی بوده و به ویژه برای کودکان زمانی مناسب برای گذراندن وقت بیشتر در خانه و لذت بردن از بودن در کنار دیگر اعضای خانواده و دوستان است.

با وجودی که تابستان، زمان تفریح، فراغت و لذت بردن از تعطیلات است اما نباید در این فصل نیز از اهمیت دادن به سلامت خود غافل شویم.

به همین منظور در ادامه نکاتی را به نقل از “مانیلا تایمز” آورده‌ایم تا با خواندن آن‌ها بتوانید چگونگی رسیدن به هدف حفظ سلامتی خود و اعضای خانواده‌تان را در فصل تابستان دریابید:

فراوانی میوه‌ها و سبزیجات تابستانی

در طول تابستان میوه‌های فصلی بسیاری از جمله آووکادو، آناناس، انبه، هندوانه، نارگیل و موز وجود دارند. میل خود به خوردن شیرینی را با خوردن این میوه‌ها به جای خوردن انواع کیک، شیرینی و دونات برطرف کنید.

هم‌چنین می‌توانید اسموتی‌های میوه‌های مختلف را تهیه کرده و سبزیجاتی مانند اسفناج را به آن اضافه کنید. تهیه اسموتی‌های خانگی راهی سالم برای مقابله با گرمای تابستان است.

فصل ایده‌آل برای فعالیت‌های فضای باز

تابستان به دلایل مختلفی یکی از فصل‌های مورد علاقه خانواده‌هاست. از آن جایی که طول روزها در تابستان بلندتر است، این فصل برای فعالیت‌های بیرون از خانه مانند شنا و پیاده‌روی به ویژه هنگام عصر و کاهش شدت تابش خورشید بسیار مناسب است.

انجام فعالیت‌های بدنی یا ورزش کردن نه تنها خطر ابتلاء به بیماری‌هایی مانند دیابت نوع دو، سرطان و بیماری‌های قلبی-عروقی را کاهش می‌دهد، بلکه فواید فوری و طولانی مدتی را برای جسم و روان به همراه می‌آورد.

فرصتی مناسب برای شرکت دادن کودکان در آشپزی

در فصل تابستان سال تحصیلی کودکان پایان یافته و تعطیلی مدارس، زمان زیادی را برای کودکان به منظور شرکت در فعالیت‌های مختلف به همراه دارد. این می‌تواند فرصتی مناسب برای خانواده‌ها باشد تا کودکان خود را در کارهای خانه از جمله آشپزی شرکت دهند. این کار نه تنها لحظاتی زیبا و پرنشاط را برای خانواده‌ها به ارمغان می‌آورد، بلکه انتخاب کودکان را از غذاهای ناسالم مانند هله و هوله و شیرینی‌جات به سمت غذاهای خانگی و سالم تغییر می‌دهد. خوردن غذاهای سالم در فصل تابستان با توجه به این که بسیاری در این فصل به سلامت خود به اندازه کافی اهمیت نمی‌دهند، اهمیت بالایی دارد.

به گزارش ایسنا، در حالی که آشپزی در کنار اعضای خانواده می‌تواند بسیار لذت‌بخش و راهی عالی برای گذران وقت در تابستان باشد، بهتر است توجه داشته باشید که هوای گرم در این فصل باعث می‌شود غذاها بسیار سریع فاسد شوند. در واقع رها کردن مواد غذایی در دمای اتاق برای مدتی طولانی در فصل تابستان منجر به رشد سطوح خطرناک باکتری‌ها و ویروس‌ها در آن‌ها می‌شود. برای جلوگیری از فاسد شدن مواد غذایی در فصل تابستان از یخچال فریزرهای دوگانه خنک کننده استفاده کنید.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید