پرش به محتوای اصلی

استعفای فرماندار اهواز

کد خبر 926704
استعفای فرماندار اهواز

 مسعود فلاحی دلیل استعفای خود را  سنگ اندازی عده ای در بیرون از دولت ذکر کرد و گفت: متاسفانه عده ای نمی خواهند دولت سیزدهم موفق باشد.

وی گفت: این افراد به طور مستمر در امور و فعالیت‌های فرمانداری دخالت کرده و مانع پیشرفت کارها می شدند.

فلاحی گفت: متاسفانه مشکلات زیادی بر سر راه من به عنوان فرماندار اهواز ایجاد کردند و برخی تلاش داشتند تا زحمات و کار دولت را زیر سوال ببرند و حتی در عزل و نصبهای فرمانداری هم دخالت می کردند.

فرماندار مستعفی اهواز  افزود: همین افراد پس از انتصاب ۲ معاون و بخشدار مرکزی اهواز  مانع فعالیت آن ها شدند.وی گفت: استاندار خوزستان بعد از بازگشت از حج  و طرح مجدد استعفایم در نهایت امروز با این استعفا موافقت کرد.

فلاحی اظهار داشت: سعیدی نیا به عنوان  سرپرست جدید فرمانداری اهواز از سوی استاندار مشخص شد و فردا مراسم معارفه و تودیع برگزار می شود.

فرماندار اهواز ادامه اظهار داشت: از یکم مرداد ماه درخواست برگشت به محل خدمت سابق خود در سپاه را داده ام و باید به فعالیت قبلی خود برگردم.

ایرنا/

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.