پرش به محتوای اصلی

اردوغان خواستار اتحاد مسلمانان در برابر جریان های متخاصم شد

سه‌شنبه ۷ دی ۱۴۰۰ ۲۳:۴۳
أردوغان-1536×964

«رجب طیب اردوغان»، رئیس جمهور ترکیه، امروز(سه شنبه) بر لزوم اتحاد مسلمانان در مقابله با جریان های ضد اسلامی فرا خواند.

به گزارش شفقنا به نقل از عربی ۲۱، اردوغان در یک پیام تصویری به مناسبت بیستمین دوره همایش انجمن اسلامی آمریکا که در دانشگاه شیکاگو برگزار شد اظهار کرد که غیر ممکن است مسلمانان بدون اتحاد به صلح دست یابند.

وی بر لزوم تقویت همبستگی های بین المللی برای مقابله با جریان های ضد اسلامی، بیگانه و نژادپرستی فرهنگی که همزمان با انتشار ویروس کرونا شدت گرفته است تأکید کرد.

رئیس جمهور ترکیه بر لزوم کمک رسانی به کسانی که کارشان را به سبب ویروس کرونا از دست داده اند و همچنین افزایش تلاشهای هدفمند جهت تحقق آسایش و رفاه جوامع راخواند.

وی با تأکید براین که نژادپرستی، آشوب افکنی و تروریسم در اسلام جایی ندارد، ادامه داد:« نمی توانیم اجازه دهیم که برادری ما به سبب اختلافات نژادی و فرهنگی لطمه ببیند؛ تمام مسلمانان، صرف نظر از نژاد، رنگ پوست، نسب، فرهنگ و مذاهب برادر هستند».

اردوغان گفت:« به جای خزیدن در لاک خود در رویارویی با تهدیدات فزاینده نسبت به مسلمانان، باید تلاش کنیم به عنوان مسلمانانی که اعتماد به نفس دارند، در جایگاهی که در جامعه شایسته آن هستیم قرار گیریم.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.