پرش به محتوای اصلی

اعضای شورای شهر تهران پیشنهاد دادند

ارائه تخفیف به معلولان در مجموعه‌های آبی شهرداری

کد خبر 653577
ارائه تخفیف به معلولان در مجموعه‌های آبی شهرداری

سر خوردن از سرسره‌های آبی لذت‌بخش‌ترین تفریح پارک آبی آزادگان تهران است.

 

اعضای شورای شهر تهران صبح امروز پیشنهاد دادند که به مناسبت روز معلول به این افراد در مجموعه‌های آبی شهرداری تخفیف داده شود.

 

ابراهیم امینی صبح امروز در جلسه علنی شورای شهر تهران با بیان اینکه یک فوریت طرحی در خصوص ارائه تخفیف به معلولان در مجموعه‌های آبی شهرداری به هیأت رئیسه وصول شده است، گفت: این مسئله به دلیل کمبود وقت در جلسه آتی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

 

وی در ادامه افزود: همچنین اعضای شورای شهر امروز طرحی را به هیأت رئیسه ارائه کردند که براساس آن شهرداری ملزم به تهیه برچسب‌های کیوآرکد برای بافت و بناهای تاریخی و مکان‌رویدادهای شهری شدند که با توجه به تعداد امضاها این طرح به صورت عادی بررسی خواهد شد که بررسی این موضوع نیز به جلسه آتی موکول می‌شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.