پرش به محتوای اصلی

اختصاص اعتبار ویژه برای افزایش امکانات رفاهی دانشگاه شهید چمران

کد خبر 191732
27

مشاور وزیر و رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در بازدید از دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: در بازدید تابستان گذشته، حدود دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای امکانات رفاهی به این دانشگاه کمک کردیم و در ادامه نیز کمک‌های ویژه‌ای برای این دانشگاه در نظر گرفته می‌شود.

به گزارش ایلنا، مهندس ذوالفقاریزدانمهر در حاشیه بازدید از خوابگاه حضرت معصومه (س) دانشگاه شهید چمران اهواز اظهار داشت: در بازدید سال گذشته از خوابگاه حضرت معصومه (س) این دانشگاه و با بررسی‌هایی که انجام گرفته است، خوشبختانه بخشی از مشکلات مانند تصفیه آب و سیستم خنک‌کننده حل شده و برای اتاق‌ها پنجره‌های دوجداره نصب شده و بلوک‌ها نیز رنگ‌آمیزی شده‌اند.

وی افزود: امیدواریم با برنامه‌ریزی ها و با کمک مسئولان دانشگاه شهید چمران اهواز، نمایندگان مردم استان خوزستان در مجلس شورای اسلامی و دیگر مسئولان، بخشی از مشکلات این دانشگاه نیز حل شوند.

گفتنی است در این بازدید دکتر علی ساری نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی، دکتر غلامحسین خواجه رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز و دیگر مسئولان این دانشگاه نیز حضور داشتند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.