پرش به محتوای اصلی

احتمال یخبندان در شمال تهران

کد خبر 967275
یخبندان در شمال تهران

مدیرکل اداره هواشناسی استان تهران با بیان اینکه طی امروز بارش برف و کولاک در تهران پیش‌بینی می‌شود، گفت: این پدیده جوی تا حدود ۲۴ ساعت استان را تحت تاثیر قرار می‌دهد. کوهنوردان به دلیل پدیده مه و کولاک از صعود به ارتفاعات بپرهیزند.

مازیار غلامی، درباره کاهش دمای تهران و در واکنش به اخبار منتشر شده نسبت به بی‌سابقه بودن سرمای هوای تهران اظهار کرد: این سرما بی‌سابقه نیست. طی روز گذشته اولین بار نبود که در ایستگاه آبعلی کمینه دمای ۱۵- ثبت شد و در دهه ۷۰ این ایستگاه هواشناسی دمای ۲۷- و فیروزکوه در سال ۸۶ دما ۲۸- را نیز تجربه کردند.

وی درباره مدت زمان ماندگاری هوای سرد در تهران گفت: هوای سرد تا اواسط هفته در منطقه ماندگار است. طی امروز بارش برف و کولاک برای تهران مورد انتظار است که می‌تواند ۲۴ ساعت استان را تحت تاثیر قرار دهد. در ارتفاعات نیز به دلیل وزش باد شدید احتمال کولاک‌های شدید و به دلیل مه آلودگی هوا خطر کاهش دید افقی در جاده‌ها و محورهای مواصلاتی وجود دارد.

مدیرکل اداره هواشناسی استان تهران درباره فعالیت‌های کوهنوردی طی امروز (۲۵ دی) گفت: کوهنوردان از صعود به ارتفاعات بپرهیزند چراکه شرایط جوی به دلیل پدیده مه و کولاک در مناطق کوهستانی اصلا مناسب نیست اما از روز دوشنبه (۲۶ دی) کاهش ابر و بارش مورد انتظار است.

وی افزود: تا روز چهارشنبه (۲۸ دی) هوای سرد در تهران ماندگار است بنابراین احتمال یخبندان در نیمه شمالی تهران وجود دارد. از سه‌شنبه (۲۷ دی) نیز روند افزایش آلاینده‌ها پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش ایسنا، غلامی در پایان درباره منشا این سامانه بارشی گفت: این توده سرما و سامانه بارشی، از عرصه‌های بالاتر یعنی جنوب کشور روسیه، سیبری و قزاقستان به کشور نفوذ کرد و تا نیمه کشور را تحت تاثیر قرار داد و به علت وسعت زیاد و حرکت کند ماندگاری آن طولانی‌تر شد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.