پرش به محتوای اصلی

احتمال تغییر در ساعت و شیوه برگزاری مناظره سوم

کد خبر 818103
احتمال تغییر در ساعت و شیوه برگزاری مناظره سوم

بنا بود مناظره پایانی کاندیداهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری روز شنبه ۲۲ خرداد ساعت ۱۷ برگزار شود اما طبق تصمیم گیری های جدید احتمالا این زمان به بعد از ساعت 21 تغییر خواهد یافت.

همچنین این دور از مناظره ها در تغییر شیوه برگزاری نیز همراه خواهد بود و سوالات یکسان در مدت زمان بیشتر از کاندیداها پرسیده خواهد شد.

به گزارش فارس، بناست طی جلسه ای که امروز -جمعه 21 خردادماه- با حضور اعضاء کمیسیون نظارت بر تبلیغات ریاست جهوری برگزار می شود، درباره ساعت و شیوه برگزاری مناظره تصمیم گیری نهایی اتخاذ شود.

مناظره سوم کاندیداها از شبکه‌های یک، خبر، جام جم و سلامت سیما پخش می‌شود که شبکه سلامت همراه با رابط ناشنوایان آن را پوشش می دهد و رادیو های ایران و انتخابات هم مناظره آخر را همچون دو مناظره قبل مستقیم پخش خواهند کرد.

مناظره اول نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شنبه ۱۵ خرداد با موضوع «اقتصادی» و مناظره دوم سه شنبه ۱۸ خرداد با موضوع «فرهنگی، اجتماعی و سیاسی» برگزار شد و هر کدام بیش از سه ساعت طول کشید و مناظره سوم شنبه ۲۲ خرداد با موضوع «دغدغه‌های مردم» پخش خواهد شد.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.