پرش به محتوای اصلی

ابراز نگرانی نتانیاهو از افزایش نفوذ ایران در منطقه

پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۸ ۱۴:۵۳
49

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ضمن ابراز نگرانی از نفوذ ایران در منطقه مدعی شد که ایران تلاش می‌کند تا جایگاه خود را در لبنان، یمن و نوار غزه تقویت کند.

 

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی امروز در سالگرد جنگ «یوم کیپور» با تکرار ادعاهای بی‌اساس علیه ایران از نفوذ ایران در منطقه ابراز نگرانی کرد.

 

بنا به گزارش روزنامه صهیونیستی «جروزالم‌پست»، نتانیاهو ضمن انتقاد از مواضع ایران علیه اسرائیل با ابراز نگرانی از نفوذ و جایگاه ایران در منطقه مدعی شد: «ایران تلاش می‌کند، جایگاه خود در لبنان، سوریه و نوار غزه را تقویت کند».

 

به گزارش فارس، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اتهام زنی آمریکا و برخی کشورهای همپیمان این کشور علیه ایران را تکرار کرد و گفت: «آنها (ایران)، به مسیرهای کشتیرانی بین‌المللی حمله می‌کنند، پهپاد آمریکا را ساقط کردند و بی‌رحمانه تأسیسات عربستان سعودی را مورد حمله قرار دادند».

 

این مقام صهیونیستی با اشاره به این موارد، گفت: «(ایران) هر بار به سطح جدیدی از جسارت می‌رسد. ایران ما را تهدید به حذف از نقشه می‌کند و صریحاً می‌گوید که اسرائیل نابود خواهد شد».

 

در عملیات تلافی‌جویانه ۱۴ سپتامبر (۲۳ شهریور) ارتش یمن، تأسیسات نفتی شرکت «آرامکو» عربستان هدف حملات پهپادی قرار گرفت که آمریکا و بعد از آن تروئیکای اروپا (فرانسه، انگلیس و آلمان) بدون آنکه سند و شواهدی ارائه دهند، ایران را به دست داشتن در این حمله متهم کردند، اما ایران هرگونه مشارکت در این حملات را رد کرد.

 

در اکتبر ۱۹۷۳ ارتش‌های سوریه و مصر در اقدامی هماهنگ و غافلگیرانه، حملاتی را به نظامیان صهیونیست مستقر در بلندی‌های جولان اشغالی و صحرای سینا در شرق کانال سوئز آغاز کردند. این جنگ به دلیل زمان رخ دادن آن، به نام‌های جنگ یوم کیپور، جنگ رمضان یا جنگ اکتبر هم شناخته می‌شود.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.