پرش به محتوای اصلی

آیت الله وحید خراسانی در دیدار ظریف: باید با دنیا با زبان ملایم صحبت کرد

دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ ۱۴:۴۳
آیت الله وحید خراسانی

حضرت آیت الله وحید خراسانی در دیدار ظریف گفت: به آقای روحانی سلام برسانید و بگویید در فکر کار مردم هم باشند.

مرجع تقلید شیعیان در دیدار وزیر امور خارجه پس از استماع گزارش دکتر ظریف، ضمن اشاره به اهمیت ثبت جهانی عاشورا گفت: تلاش نمایید تا قضیه عاشورا را جهانی نمایید و ما دعا می کنیم در این امر موفق باشید، و این را در دفتر عملتان ثبت نمایید که اجر این کار حساب ندارد.

او در ادامه با تذکر به وضعیت معیشتی مردم بیان داشت: به آقای روحانی سلام برسانید و بگویید در فکر کار مردم هم باشند. این مطلب مهم است که زندگی بر مردم سخت می گذرد و آنان، به جهات دینی این وضعیت را تحمل می کنند. ان شاء الله همت کنید این مشکلات معیشتی رفع شود.

به گزارش شفقنا،آیت الله وحید خراسانی در پایان سخنان خود گفت: باید با دنیا به زبان ملایم صحبت کرد. ان شاء الله موفق می شوید.
لینک کوتاه

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.