پرش به محتوای اصلی

آنر وی ۴۰ 5G در تاریخ ۲۲ ژانویه معرفی خواهد شد

کد خبر 778139
آنر-وی-۴۰-5G-در-تاریخ-۲۲-ژانویه-معرفی-خواهد-شد

آنر تصمیم داشت از وی ۴۰ 5G در تاریخ ۱۸ ژانویه رونمایی می‌کند؛ اما بروز مشکلاتی باعث شد معرفی این گوشی به تعویق بیفتد.

به گزارش GSMArena، آنر قرار بود وی ۴۰ 5G را امروز معرفی کند؛ اما به دلیل مشکلات پیش‌آمده، تاریخ معرفی این گوشی به ۲۲ ژانویه تغییر کرده است.

شرکت چینی آنر هنوز اطلاعات بیشتری درباره وی ۴۰ مدل 5G منتشر نکرده است؛ اما با توجه ‌به پوستر این گوشی، مشخص شده صفحه‌نمایش خمیده دارد که دو دوربین جلو روی آن قرار گرفته است.

براساس شایعات، دوربین اصلی آنر وی ۴۰ 5G حسگر ۵۰ مگاپیکسلی دارد که در کنار آن، یک حسگر ۸ مگاپیکسلی اولتراواید، یک حسگر ۲ مگاپیکسلی با فوکوس لیزری و یک حسگر ۲ مگاپیکسلی ماکرو قرار گرفته است.

براساس اطلاعات منتشرشده، آنر وی ۴۰ مدل 5G به تراشه دیمنسیتی +۱۰۰۰+ مجهز شده است و از شارژر ۶۶ وات و شارژر بی‌سیم ۵۵ وات پشتیبانی می‌کند.

 

 

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.