پرش به محتوای اصلی

آمادگی پلیس برای پوشش ترافیکی معابر تهران در صورت قهرمانی پرسپولیس

کد خبر 536442
73

رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ تمهیدات پلیس راهور تهران بزرگ برای بازی پرسپولیس ـ ماشین‌سازی تبریز را تشریح کرد.

سرهنگ محمد رازقی درباره تمهیدات پلیس راهور تهران بزرگ برای بازی پرسپولیس ـ ماشین‌سازی تبریز اظهار کرد: پلیس راهور تهران بزرگ مانند تمام مسابقات فوتبال به استقرار و افزایش حضور نیرو در مسیرهای منتهی به ورزشگاه آزادی مانند آزادراه تهران ـ کرج و پل غربی و شرقی ورزشگاه اقدام کرده است.

رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با اشاره به حضور تماشگران در اطراف ورزشگاه آزادی، تصریح کرد: نیروهای پلیس راهور از ساعت 14 در مسیرهای معین شده مستقر شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: نیروهای پلیس راهور با توجه به زمان برگزاری مسابقه و اتمام آن در ساعات پایانی شب، در مسیرهای تعیین‌شده حضور کامل خواهند داشت و نقاط مذکور به صورت ویژه تحت پوشش قرار خواهد گرفت.

به گزارش تسنیم،رازقی درباره مدیریت ترافیک معابر و میادین پرتردد پایتخت، بعد از اتمام بازی، با توجه به احتمال مسجل شدن قهرمانی پرسپولیس نیز گفت: نیروهای پلیس راهور برای چنین بازی‌هایی که احتمال شادی خیابانی پس از آن وجود دارد، تدابیر لازم را اندیشیده است.

رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ متذکر شد: نیروهای پلیس راهور در مسیرهای بازگشت تماشگران از ورزشگاه آزادی و میادین مهم مانند انقلاب و ونک نیز برای پوشش ترافیکی حضور پیدا می‌کنند.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.