پرش به محتوای اصلی

آغاز گشت‌های ویژه مقابله با شکار غیرمجاز در غرب استان تهران

کد خبر 655827
آغاز گشت‌های ویژه مقابله با شکار غیرمجاز در غرب استان تهران

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان شهریار گفت: به منظور حضور پررنگ و پایش مناطق آزاد و طبیعی در غرب استان تهران، گشت و پایش ویژه مناطق آزاد شهریار و ملارد در دستور کار قرار گرفته است.

 

فاطمه برنا افزود: در نخستین روز پایش‌ها با اقدام به‌موقع یگان حفاظت شهرستان‌های شهریار و ملارد دو شکارچی متخلف در منطقه آزاد اخترآباد قبل از شروع به شکار دستگیر شدند و از آنان دو اسلحه شکاری کشف و ضبط شد که یکی از اسلحه‌ها قاچاق و بدون مجوز بود.

 

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان شهریار در ادامه گفت: افراد متخلف جهت اقدامات بعدی به مراجع قضائی معرفی شدند و اسلحه‌های ضبط شده در اختیار یگان حفاظت اداره کل استان تهران قرار گرفت.

 

وی تصریح کرد: با توجه به ممنوعیت شکار در سال جاری و به منظور حفاظت از محیط زیست و گونه‌های جانوری موجود در حوزه استحفاظی شهریار و ملارد گشت و پایش مشترک عرصه‌های طبیعی توسط یگان حفاظت دو شهرستان ادامه خواهد داشت.

 

به گزارش روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان تهران، یگان حفاظت محیط زیست استان تهران از ابتدای آبان تا پایان هفته گذشته موفق به کشف و ضبط تعداد ۵۷ اسلحه شکاری مجاز و غیر مجاز از متخلفان در سطح استان شده بود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.