پرش به محتوای اصلی

آزمایش حقیقی تصمیم اخیر ساف در التزام به اجرای آن است

کد خبر 201899
48

«فوزی برهوم» سخنگوی جنبش حماس در سخنانی تأکید کرد: آزمایش حقیقی تصمیم ساف درباره تعلیق به رسمیت شناختن اسرائیل به عنوان کشور یهودی، در التزام به اجرای آن است.

به گزارش بازتاب به نقل از فلسطین الیوم، «فوزی برهوم» سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین به تصمیم اخیر ساف واکنش نشان داد.

بر اساس این گزارش، وی در این خصوص تأکید کرد: آزمایش و محک حقیقی در مورد تصمیمات صادره از شورای مرکزی فلسطین، در التزام به اجرای عملی آن و ایجاد ساز و کارهای لازم برای اجرای آن است.

وی افزود: در رأس اقداماتی که ساف باید انجام دهد، سر و سامان دادن به اوضاع داخلی فلسطین طبق توافق ۲۰۱۱ قاهره قرار دارد.

برهوم اضافه کرد: پرداختن به نیازها و مستلزمات اساسی مرحله مهم کنونی در تاریخ مسئله فلسطین و مبارزه با دشمن صهیونیستی ازجمله دیگر اقداماتی است که ساف باید انجام دهد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.