پرش به محتوای اصلی

آخرین وضعیت از فرایند تست و ارزیابی ماهواره ناهید ۲ در مدار

کد خبر 1156057
ماهواره ناهید

ماهواره ناهید ۲، نخستین ماهواره مخابراتی ایران در باند Ku است که در روز جمعه سوم مرداد ماه در مدار تزریق شد و هم اکنون فرایند تست و ارزیابی زیرسامانه های آن در حال انجام است.

روابط عمومی سازمان فضایی ایران اعلام کرد: بر اساس آزمون های انجام شده در ماهواره ناهید ۲، تاکنون بسیاری از زیرسامانه های آن مورد تست و آزمون قرار گرفته است.

این زیر سامانه‌ها شامل زیرسامانه تامین و توزیع و مدیریت توان الکتریکی، زیرسامانه کنترل دما و تعادل حرارتی، زیرسامانه ارتباطات تله متری و تله کامند (دریافت داده و ارسال فرمان) در باندهای فرکانسی S و U/V و همچنین زیرسامانه پایدارسازی دورانی (چرخش زدایی) و حسگرها و عملگرهای مربوط است که با موفقیت تست و ارزیابی شده اند.

به گزارش تسنیم، فرایند تست های عملکردی طی روزهای آتی ادامه خواهد داشت و به تدریج به اطلاع علاقه مندان و متخصصین این صنعت خواهد.

ماهواره ناهید

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.