پرش به محتوای اصلی

آخرین خبرها از انتخاب مدیرعامل جدید استقلال

کد خبر 1227968
استقلال

پروسه طولانی انتخاب مدیرعامل جدید باشگاه استقلال وارد مرحله نهایی شده و حالا نام یک گزینه بیش از سایر گزینه‌ها مطرح است.

بر اساس آخرین اطلاعات منتشرشده از سوی فارس، مصطفی متدین، عضو جدید هیئت‌مدیره استقلال و مدیرعامل شرکت توسعه صنایع پتروشیمی هلدینگ خلیج فارس، گزینه اصلی مدیرعاملی آبی‌پوشان است و در صورت نهایی شدن تصمیمات، به‌زودی سکان مدیریت باشگاه را در دست خواهد گرفت.

با این حال، طبق شنیده‌ها احتمال دارد معرفی رسمی مدیرعامل جدید به بعد از برگزاری مجمع هلدینگ خلیج فارس در ۲۵ شهریور موکول شود؛ مجمعی که قرار است درباره وضعیت مدیریتی این هلدینگ و ادامه حضور محمد شریعتمداری در رأس آن تصمیم‌گیری کند.

با وجود مطرح شدن نام متدین به عنوان گزینه اصلی، هنوز نمی‌توان انتخاب او را قطعی دانست؛ چراکه تجربه نشان داده در چنین انتصاباتی، احتمال تغییر تصمیم‌ها حتی تا آخرین لحظات وجود دارد.

به این ترتیب، استقلال در آستانه معرفی مدیرعامل جدید قرار گرفته و باید دید در نهایت مصطفی متدین روی صندلی مدیریت این باشگاه خواهد نشست یا گزینه دیگری در آخرین لحظه جای او را خواهد گرفت.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.