پرش به محتوای اصلی

آتش سوزی در بانک ملی مرکزی اهواز/ فیلم

کد خبر 1026777

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز از کنترل و مهار حریق در ساختمان بانک ملی مرکزی اهواز خبر داد.

ابراهیم قنبری، اظهار کرد: راس ساعت ۲۲:۰۲ شنبه شب از طریق تماس تلفنی با ۱۲۵، آتش‌سوزی ساختمان بانک ملی مرکزی در خیابان ۲۴ متری اهواز اعلام شد و همکاران ما در کمتر از دو دقیقه به محل حادثه رسیدند.

وی افزود: با ۱۱۸ آتش‌نشان و ۲۳ خودروی آتش‌نشانی عملیات اطفای حریق در مدت سه ساعت انجام شد و اکنون نیز نیروهای آتش‌نشان در حال لکه‌گیری و خنک‌سازی محوطه هستند.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز با بیان اینکه دلیل آتش‌سوزی در حال بررسی است، گفت: در حال حاضر حریق کاملا کنترل و مهار شده و محل حادثه در حال خنک‌سازی است.

وی بیان کرد: در این حادثه، سه طبقه از ساختمان پنج طبقه این بانک دچار آتش‌سوزی شده است. به دلیل اینکه در ساختمان از سقف کاذب و مواد آتش‌زا استفاده شده و صندلی و کاغذ و مواد مشابه در آن وجود داشته، آتش‌سوزی راحت‌تر اتفاق افتاده است و کنترل آن سخت بود.

قنبری گفت: تمام تلاش خود را کردیم که آتش به ساختمان‌های مجاور بانک مانند ساختمان بیمه ایران و بانک صادرات سرایت نکند. تمام هم و غم ما بر این بود و خوشبختانه به خیر گذشت و حادثه تلفات جانی نداشت.

وی در گفت‌وگو با ایسنا افزود: در این حادثه برخی از آتش‌نشانان دچار سوختگی سطحی شدند که شرایط آن‌ها نیز تحت کنترل است.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز گفت: هیچ خسارتی به صندوق ارزی و صندوق امانات مردم وارد نشده است و امیدواریم مردم بتوانند مشکلاتشان در این خصوص را با بانک مطرح کنند.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.