پرش به محتوای اصلی

“آب سیاه” بیماری خودایمنی است

کد خبر 344345
48

گروهی از متخصصان علوم پزشکی در آمریکا معتقدند که بیماری چشمی آب سیاه (گلوکوم) یک اختلال خودایمنی است.

نزدیک به ۷۰ میلیون نفر در سراسر جهان به عارضه چشمیِ آب سیاه مبتلا هستند. این بیماری به شبکیه و عصب چشمی آسیب می‌زند و به نابینایی منجر می‌شود.

محققان آمریکایی در بررسی‌های آزمایشگاهی روی تعدادی موش دریافتند سلول‌های T سیستم ایمنی موجب آسیب شبکیه‌ می‌شود که در عارضه آب سیاه مشاهده می‌شود.

یکی از محققان این مطالعه گفت: این یافته رویکرد جدیدی را در پیشگیری و درمان آب سیاه ارائه می‌کند.

به گزارش ایسنا ،امروزه بیشتر درمان‌های مورد استفاده برای مقابله با آب سیاه با هدف کاهش فشار در چشم‌ها به کار گرفته می‌شود اما این بیماری در بسیاری از بیماران پس از نرمال شدن سطح فشار تشدید می‌شود. محققان وضعیت مشابه را در موش‌ها نیز مشاهده کردند اگرچه تحقیقات روی حیوانات با نتایج یکسان برای انسان همراه نیست.

یافته‌ها نشان می‌دهد که متوقف کردن فعالیت خودایمنی می‌تواند رویکرد جدیدی در درمان آب سیاه باشد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.