پرش به محتوای اصلی

گل‌محمدی: الدحیل مدعی قهرمانی در آسیاست

کد خبر 747189
گل‌محمدی-الدحیل-مدعی-قهرمانی-در-آسیاست

سرمربی پرسپولیس در مورد تقابل با الدحیل در لیگ قهرمانان آسیا صحبت کرد.

یحیی گل‌محمدی در نشست خبری پیش از دیدار مقابل الدحیل قطر اظهار داشت: هر بازی شرایط خاص خودش را دارد و این پنجمین بازی ما در گروه است مقابل الدحیل بازی داریم که مدعی صعود از گروه است و حتی می‌توانیم بگویم مدعی قهرمانی در آسیا. تیمی که امکانات فوق العاده و بازیکنان خوبی دارد.

وی افزود: بازی کردن جلوی چنین تیمی برای ما سخت خواهد بود. با توجه به نتایجی که طی دو بازی قبلی گرفتیم با امیدواری و انگیزه بیشتری مقابل الدحیل قرار خواهیم گرفت. هر بازی که جلو می رویم حساسیت بیشتر می شود. تیم هایی که در گروه ما هستند همگی شانس صعود دارند و به جذابیت گروه اضافه کرده و فکر می کنم تا روز آخر این جذابیت ادامه داشته باشد. امیدوارم مثل دو بازی قبلی عملکرد خوبی داشته باشیم.

سرمربی پرسپولیس ادامه داد: با توجه به فشردگی بازی ها شاید بچه ها مشکلات بدنی داشته باشند اما سعی کردیم طی این دو روز از نظر ریکاوری شرایط خوبی داشته باشیم. بازیکنان بزرگی داریم، بازیکنانی با روح بزرگ و جنگندگی و انشاالله بتوانیم عملکرد خوبی داشته باشیم.

سرمربی پرسپولیس درباره اینکه لیگ قهرمانان با وقفه ای به دلیل کرونا در دو مرحله دنبال شده و این وقفه چه تفاوتی طی دو بازی ابتدایی و اکنون در این مرحله شکل داده نیز اینطور توضیح داد: در آن شرایط که دو بازی را با الدحیل و شارجه برگزار کردیم شرایط ما خوب بود و بازی خوبی انجام دادیم. با توجه به کرونا بازیکنان سه ماه در قرنطینه بودند و از تمرینات دور بودند. ما لیگ را بعد ادامه دادیم و با اختلاف و مقتدرانه قهرمان شدیم. نقل و انتقال داشتیم و با بازیکنان جدید وارد مسابقات شدیم. طولانی شدن برگزاری مسابقات مقداری خستگی و رخوت در بازیکنان به وجود آورده است. 15 ماه است که تیم تمرین می کند و مسابقه می دهد و شرایط را سخت کرده اما برای همه تیم ها اینطور بوده. ذهنیت بازیکنان بزرگ بوده و این کمک کرده. بازیکنان از بازی و بردن خسته نشدند و هدف بزرگی را دنبال می کنند که شادی هواداران است. با توجه به مشکلاتی که دارند امیدوارند با ایجاد روحیه تیمی و همبستگی این مشکلات را حل می کنند.

به گزارش ایلنا،گل محمدی در واکنش به امکاناتی که استادیوم های قطری برای برگزاری این دیدارها داشته اند گفت: باید تشکر کنم از فدراسیون و دولت قطر بابت استادیوم های زیادی که ساخته اند. من استادیومی با این تجهیزات و تکنولوژی بالا ندیدم. اعتبار بزرگی برای فوتبال آسیا رقم زده‌اند و هیچ کشوری به نظرم این آمادگی و امکانات را برای میزبانی لیگ قهرمانان آسیا نداشت. از آنها تشکر می کنم و آرزوی موفقیت دارم. کاش تمام کشورهای آسیا به مرحله ای برسند که این استادیوم ها را در کشور خود داشته باشند. البته کار سختی است و فکر می کنم با برنامه خوب این اتفاق را در کشورهای دیگر هم بشود مشاهده کرد و رقم زد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.