پرش به محتوای اصلی

وزیر خارجه آمریکا: پیشرفت اندکی در مذاکرات حاصل شده است

کد خبر 1205804
روبیو

وزیر امور خارجه دولت تروریستی آمریکا مدعی حصول پیشرفت اندک در قبال موضوع ایران شد.

به گزارش تسنیم، مارک روبیو در بیانیه‌ای در پایان دیدار با وزرای خارجه کشورهای عضو پیمان ناتو در هلسینگبورگ سوئد، مدعی حصول پیشرفت اندک در مورد ایران شد.

او افزود: ما در انتظار نتایج این گفت‌وگوها هستیم که نشانه‌هایی از پیشرفت دارد.

وی در عین حال با پرهیز از بزرگنمایی درباره این امر گفت: تحرک محدودی صورت گرفته و این مثبت است، اما اصول اساسی تغییری نکرده است.

روبیو همچنین در خصوص گزارش‌های رسانه‌ای مبنی بر تلاش ایران برای کسب عوارض مشترک با عمان برای استفاده از تنگه هرمز، مخالفت آمریکا را با این امر اعلام کرد.

روبیو گفت: «هیچ کشوری نباید این (اخذ عوارض) را بپذیرد.»

وی بدون اشاره به این که جنگ و تجاوز آمریکا به ایران و ادامه محاصره دریایی علیه کشور موجب بسته شدن و بسته ماندن تنگه هرمز شده است، مدعی شد که تنگه هرمز یک آبراه بین‌المللی است.

او گفت: «ما می‌خواهیم این مسیر باز و آزاد باشد. تنگه هرمز یک آبراه بین‌المللی است.»

انتهای پیام/

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.