ممنوع الکاری بهاره رهنما به پایان رسید

جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ ۱۳:۰۶
بهاره رهنما

ممنوع‌الکاری بهاره رهنما، بازیگر محبوب سینما و تلویزیون، پس از مدت‌ها به پایان رسید و این هنرمند توانست دوباره در پروژه‌های تلویزیونی و شبکه نمایش خانگی حضور یابد.

 بهاره رهنما بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون که مدتی به خاطر برخی حواشی فعالیتش در عرصه بازیگری با مشکل رو به رو شده بود و اجازه حضور در تولیدات تلویزیونی و شبکه نمایش خانگی را نداشت ، حالا دیگر مشکلی برای فعالیت‌های در این دو حوزه را ندارد و می‌تواند در پروژه‌های تلویزیونی و شبکه خانگی حاضر شود.

آخرین حضور بهاره رهنما در تلویزیون به سال 1398 و بازی در سریال اپیزودیک «محکومین 2» برمی‌گردد که به کارگردانی سید جمال سیدحاتمی تولید شد. این بازیگر در شبکه خانگی نیز بعد از بازی در سریال «گیسو» ساخته منوچهر هادی در سال  1999 دیگر در هیچیک از تولیدات این شبکه اعم از سریال داستانی و رئالیتی‌شو حاضر نشد.

از بهاره رهنما چند شبی است سریال «من یک مستاجرم» به کارگردانی پریسا بخت‌آور روی آنتن شبکه آی‌فیلم رفته است. این سریال هرشب ساعت 19 پخش می‌شود.

دیدگاه‌ها 0

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.