پرش به محتوای اصلی

مسمومیت ۵۰ نفر در یک تالار

شنبه ۳ خرداد ۱۴۰۴ ۱۰:۵۵
مسمومیت ۵۰ نفر در یک تالار

حمیدرضا عمرانی، رئیس دانشکده علوم پزشکی خوی، از مسمومیت غذایی ۵۰ نفر در یکی از تالارهای شهر فیرورق خبر داد و اعلام کرد: تمامی افراد مسموم‌شده پس از دریافت مراقبت‌های پزشکی، با حال عمومی مناسب از بیمارستان‌ها مرخص شده‌اند.

عمرانی گفت: شامگاه دوم خرداد، پس از دریافت گزارش مسمومیت گسترده در یک تالار پذیرایی در فیرورق، تیم‌های امدادی بلافاصله به محل اعزام شدند و مصدومان به بیمارستان‌های امام خمینی، آیت‌الله خویی و امیرالمؤمنین انتقال یافتند.

وی ادامه داد: از مجموع افراد بستری‌شده، ۴۶ نفر در بیمارستان امام خمینی، ۳ نفر در بیمارستان آیت‌الله خویی و یک نفر در بیمارستان امیرالمؤمنین تحت درمان قرار گرفتند.

عمرانی با تأکید بر اینکه شخصاً در محل حادثه حضور یافته و روند درمان را پیگیری کرده است، افزود: بلافاصله پس از انتقال بیماران، اقدامات درمانی و آزمایش‌های لازم انجام شد و علت مسمومیت، غذایی اعلام شده که بررسی‌های تخصصی در این زمینه همچنان ادامه دارد.

وی از پلمب تالار مورد نظر به دستور دادستان و نمونه‌برداری از غذاهای مصرف‌شده خبر داد و تصریح کرد: خوشبختانه همه مسمومان بهبود یافته‌اند و ترخیص شده‌اند.

به گزارش ایسنا، عمرانی در پایان هشدار داد: با هر فرد یا مجموعه‌ای که بخواهد سلامت شهروندان را به خطر بیندازد، برخورد جدی و قانونی خواهد شد.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.