پرش به محتوای اصلی

قتل طلبه اهل سنت در سیستان و بلوچستان

کد خبر 1084497
قتل طلبه اهل سنت سیستان و بلوچستان

فرماندار راسک در جنوب سیستان و بلوچستان گفت: تیراندازی به خودروی سه طلبه اهل‌سنت در شهرستان راسک در شب گذشته (شامگاه دوشنبه) بر اثر اختلافات طایفه‌ای بوده است.

سلیم کدخدایی در این باره بیان کرد: شامگاه گذشته افراد ناشناس یک خودرو ۴۰۵ به سمت سه سرنشین یک خودرو پژو پارس که سه طلبه اهل‌سنت بودند، در محدوده بخش پارود شهرستان راسک تیراندازی کردند که در اثر آن یکی از سرنشینان فوت، یک نفر زخمی شد.

وی افزود: این افراد که از مراسم تشییع‌جنازه از شهرستان سرباز در حال برگشت بودند که در محدوده بخش پارود مورد سوءقصد قرار گرفتند.

به گزارش ایرنا؛ فرماندار راسک علت این تیراندازی را اختلاف طایفه‌ای شدید عنوان کرد و گفت: جزئیات بیشتر از این حادثه به‌محض تکمیل‌شدن به اطلاع مردم خواهد رسید.

 

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.