پرش به محتوای اصلی

ضرغامی: شادی را از مردم گرفتیم

کد خبر 1125502
ضرغامی آمران حجاب

عزت‌الله ضرغامی در ویژه‌نامه «ح» از تغییر نظرش درباره فیلم «مربای شیرین» مرضیه برومند گفت: من فیلم «مربای شیرین» را نقد می‌کردم و می‌گفتم خانم برومند یک فیلم سیاسی ساخته است.

 عزت‌الله ضرغامی در ویژه‌نامه «ح» از تغییر نظرش درباره فیلم «مربای شیرین» مرضیه برومند گفت: من فیلم «مربای شیرین» را نقد می‌کردم و می‌گفتم خانم برومند یک فیلم سیاسی ساخته است و این مضمون را بیان می‌کند که ما شیرینی‌ها را در شیشه می‌گذاریم و درب آن را آنقدر محکم می‌بندیم که مردم نمی‌توانند از آنها استفاده کنند.

اما الان همان حرفی که گفته می‌شد درست است، امروز ما شادی را از مردم گرفته‌ایم؛ شاد کردن مردم هزینه‌ای ندارد اما ما این کار را نمی‌کنیم. حکومت می‌تواند در بسیاری از جاها مردم را شاد کند اما این کار را نمی‌کند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.