پرش به محتوای اصلی

تکمیل واکسن کرونا مورد نیاز کشور تا اواسط آبان ماه

کد خبر 849486
واکسن کرونا

رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه اکنون حدود ۸۳ میلیون و ۷۰۰ هزار دز واکسن در اختیار داریم که مجموع واردات و تولید داخل است، گفت: از این تعداد ۷۳ میلیون و ۱۶۰ هزار واکسن وارداتی از منابع مختلف است و امیدواریم بتوانیم با برنامه‌ریزی صورت گرفته در نهایت تا آخر مهر یا حداکثر اواسط آبان واکسن مورد نیاز کشور را از طریق منابع وارداتی و داخلی کامل کنیم.

محمدرضا شانه‌ساز اظهار کرد: واکسن‌های تولید داخل هم به همین ترتیب دارند یکی پس از دیگری به بار می نشینند و امیدوار هستیم به زودی بتوانیم از منابع داخلی نیاز کشور را به واکسن به طور کامل برطرف و با همانگی که ایجاد شده زودتر از آنچه تصور می‌شد بتوانیم جمعیت هدف را کامل واکسینه کنیم.

او ادامه داد: زمان تکمیل واکسیناسیون ابتدا تا آخر سال، سپس دهه فجر اعلام شد و خوشبختانه این زمان روز به روز کوتاهتر و نزدیکتر می‌شود و امیدوار هستیم بتوانیم تا اواسط آبان ماه واکسیناسیون را کامل کنیم که شرط لازم و کافی اش این است که مردم همکاری و در واکسیناسیون شرکت کنند. 

به گزارش ایسنا، رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به وضعیت تولید واکسن های داخلی گفت: دو واکسن ساز پاستور و برکت موفق شدند واکسن را به سیستم واکسیناسیون برسانند. سه تولیدکننده دیگر ما فاز سوم را به سرعت شروع کرده اند، البته با مشکلی برخورد کردند و به دلیل واکسیناسیون عمومی و فراوان بودن واکسن، تعداد نمونه هایشان به سرعتی که پاستور و برکت توانستند نمونه ها را کامل کنند، نرسیده و یک مقدار روی سرعت کارشان اثر گذاشته است. 


بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.