پرش به محتوای اصلی

اطلاعات سپاه باند عرفان حلقه را منهدم کرد

کد خبر 806878
سپاه باند عرفان حلقه

مسئول روابط عمومی سپاه همدان گفت: تعدادی از اعضای جریان انحرافی عرفان حلقه توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) در سپاه همدان دستگیر شدند.

علی‌اکبر کریم‌پور صبح امروز در جمع خبرنگاران از دستگیری تعدادی از اعضای فرق انحرافی عرفان حلقه در همدان خبر داد و اظهار داشت: پاسداران گمنام امام زمان (عج) در این عملیات اقدام به دستگیری و احضار ۸ نفر از فعالان فرقه انحرافی عرفان حلقه در سطح استان کردند که پرونده آنان برای سیر مراحل قانونی به دستگاه قضایی استان ارسال شده است.

وی با بیان اینکه اقدامات این افراد که با ادعاهای واهی همچون فرادرمانی، شفابخشی، جاذبه درمانی، تشعش دفاعی و غیره فعالیت غیرقانونی داشتند گفت: اقدامات این جریان انحرافی منجر به آسیب‌های روحی و روانی در افراد، انحراف اعتقادات و در نتیجه فروپاشی خانواده‌ها شده است

به گزارش تسنیم ،کریم‌پور عنوان کرد: از مردم فهیم استان درخواست داریم تا ضمن بالا بردن هوشیاری خود نسبت به فعالیت‌های انحرافی فعالان عرفان‌های نوظهور در محیط پیرامونی خود، هرگونه برپایی کلاس، تجمع و فعالیت‌های افراد در این خصوص را ازطریق تلفن ۱۱۴ ستاد خبری سازمان اطلاعات سپاه انصارالحسین (ع) همدان اطلاع رسانی کنند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.